Share

Afgelopen zondag 4 februari 2018 was Belgian Red Flame Davinia Vanmechelen nog niet speelgerechtigd voor PSG en ook op zondag 11 februari 2018 zal ze haar debuut voor de Franse topclub nog niet kunnen maken want het bekerduel in de achtste finale thuis tegen Rodez Aveyron is afgelast. Kersvers Gouden Schoen Janice Cayman komt normaal gezien wel in actie!

Janice Cayman speelde afgelopen maandag 5 februari 2018 nog in de competitie met Montpellier tegen Lyon met hier Amel Majri op de bank! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Maya Mans

De afgelasting door de Franse Voetbalbond (FFF) kwam er al heel vroeg op donderdag 8 februari 2018 en de sneeuw en de vriestemperaturen in Parijs zijn uiteraard de oorzaak dat het veld in het Stade Georges Lefèvre in Saint-Germain en Laye er gevaarlijk bij ligt en dus onbespeelbaar is. Voor de kersverse Gouden Schoen Janice Cayman staat er op zondag 11 februari 2018 wel een wedstrijd op het programma. Montpellier gaat net als vorig jaar (toen in de 1/32ste finales op zaterdag 7 januari 2017 met het winnende doelpunt de 1-2 van de voor Montpellier debuterende Janice Cayman) op zoek naar een kwalificatie in en tegen Olympique Marseille! De aftrap daar is om 15 uur.

Dit zijn alle achtste finales in de Franse beker op zondag 11 februari 2018 om 15u:
ESOF La Roche (D2) – ASJ Soyaux (zat 10/02 om 18u);
PSG – Rodez Averyron (13u) AFGELAST;
Olympique Lyonnais – Toulouse (D2) (13u);
AS Saint-Etienne (D2) – FC Metz (D2) (13u);
En Avant Guingamp – Stade Brestois (D2);
Stade de Reims (D2) – Arras FCF (D2);
Le Havre AC (Regional 1) – AS Pierrots Vauban Strasbourg (DH).
Olympique de Marseille – Montpellier;

Lees over de eerste goal van Janice Cayman voor Montpellier in 2017:

Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over de Gouden Schoen 2017:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over Davinia Vanmechelen bij PSG:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share