Share

Vanity Lewerissa en Kim Mourmans waren de voorbije seizoenen vaste waarden in de Belgische competitie en in de Women’s BeNeLeague bij regerend landskampioen Standard. Sinds het begin van dit seizoen zijn ze terug in Nederland waar ze uitkomen voor PSV Eindhoven.

PSV TV maakte vlak voor de kerst een dubbelinterview met beide.

U kan de video bekijken met dank aan PSV TV:
PSV TV

Voor nog meer over het vrouwenteam van PSV Eindhoven:
Vrouwenteam.be

PS: Misschien ook nog even melden dat Nederland in het vrouwenvoetbal met WSC Waalwijk een team heeft dat een beetje aan ‘les Héros du Gazon’ FC Yvoir B (de Belgische vierdeprovincialer bij de mannen die ook tegen het vrouwenteam van RSC Anderlecht met 5-0 verloor) doet denken. Ze kwamen het voorbije jaar slechts 1 keer tot scoren en ze zijn inmiddels nationaal bekend in Nederland.

Bekijk WSC Waalwijk in de uitzending ‘Pauw’ op NOS/NPO:


Bekijk hun kerst- en nieuwjaarsboodschap:

Bekijk de uitzending met de doelpunten van vrouwelijk Anderlecht tegen FC Yvoir B:
Vrouwenteam.be

Share