Share

Neymar Jr’s Five is het voetbaltornooi dat de Braziliaanse goalgetter Neymar Jr. van PSG op poten zette met Red Bull. Jong talent laten voetballen en de kans geven om hun dromen waar te maken. Daar draait het om. In de 3de editie is er ook voor het eerst een competitie voor vrouwenteams voorzien en U kan daaraan deelnemen en wie weet ook winnen.

De kwalificaties gaan door in Antwerpen en in Brussel
en de finale zal ook in Brussel plaatsvinden. Het vrouwenteam dat de Belgische finale wint mag natuurlijk ook naar Brazilië om het daar in de wereldfinale in het Instituto Projeto Neymar Jr. in het Braziliaanse Praia Grande op te nemen tegen de andere winnaars bij de vrouwen van over heel de wereld. Neymar Jr. zelf zal op die dag ook aanwezig zijn!

Foto – (c) Red Bull / Neymar Jr’s FiveDe Qualifiers bij de vrouwen
gaan door op zaterdag 28 april 2018 in Antwerpen en op zaterdag 12 mei 2018 in Brussel. Op zondag 20 mei 2018 is de nationale finale in Brussel zowel voor de vrouwen als de mannen!

De inschrijvingen voor de Belgische qualifiers van Neymar Jr’s Five zijn inmiddels open! Verzamel dus snel je team, met speelsters van 16 tot 25 jaar (twee speelsters mogen ouder zijn).

Voor alle info en inschrijvingen ga naar:
Neymarjrsfive.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog melden dat er vorig jaar meer dan 100.000 spelers uit 53 landen deelnamen aan Neymar Jr’s Five!

Bekijk ook nog de video via:
Video Neymar Jr.’s Five

Share