Share

Het vrouwenvoetbalteam van KVV Vosselaar is bezig aan een opmerkelijke reeks in de 3de provinciale B in Antwerpen. Afgelopen zaterdag 10 februari 2018 won het voor de 19de keer op rij en dus staat het na 19 speeldagen nog altijd ongeslagen en met het maximum van de punten aan de leiding.

Door de 1-8-overwinning op bezoek bij K. Eendracht Zoersel heeft KVV Vosselaar inmiddels ook al 207 goals gemaakt en het kreeg er nog maar 10 tegen. KVV Vosselaar heeft nu met 57 punten 9 punten voorsprong op KFC Schoten, dat wel een wedstrijd minder speelde en 17 op K. Eendracht Zoersel. Er zijn nog 7 wedstrijden te spelen in de derde provinciale B Antwerpen.

Ne de wedstrijd was het tijd voor een carnavalsfeestje! Op de foto ziet U Ine Aerts, Charlotte Pelckmans, Anne-Sophie Caers, Cartiche Tournier, Lodie Schuurmans, Jasmien Schoofs, Emma Truyens en Rianne Van den Eynden, een van de genomineerden voor de Golden Palace Ball Kalender!

Voor nog meer over het provinciale voetbal in Antwerpen:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Lara Lenaerts lukte met de 0-1 na 13 minuten het 200ste doelpunt in de competitie voor KVV Vosselaar!

Stemmen voor de Golden Palace Ball Kalender kan U nog altijd via:
P-Magazine – Golden Palace Ball Kalender

Share