Share

Tot vrijdag 9 maart 2018 om 12 uur heeft U nog de tijd om Uw stem te geven aan 1 van de 9 genomineerden voor de trofee van knapste voetbalster op de Golden Palace Ball kalender. De strijd spitst zich inmiddels toe op 2 speelsters uit West-Vlaanderen.

Zowel Céline Dept van Cerkelladies Brugge als Frobe Vanhaecke van VV Koekelare hebben inmiddels meer dan 3.500 stemmen achter hun naam staan maar de wedstrijd is nog niet afgelopen. In de laatste rechte lijn naar de meet is alles nog mogelijk. U kan in elk geval nog altijd Uw bijdrage leveren ook voor de andere genomineerden. Indien U beide topfavorieten dit weekend eventueel nog op het veld aan het werk wil zien kan U dat ook doen (als de weersomstandigheden het toelaten natuurlijk).

Céline Dept is mogelijk te zien met Cerkelladies Brugge op bezoek bij het beloftenteam van SV Zulte Waregem aan de Kastanjelaan in Zulte op zaterdag 3 maart 2018 om 17 uur. Voor Frobe Vanhaecke kan U zondag 4 maart 2018 om 14u30 in het Sportcentrum De Mote aan de Belhuttebaan in Koekelare terecht waar VV Koekelare om 14u30 BS Westhoek ontvangt.

Luister naar Frobe Vanhaecke (VV Koekelare) dankzij Vrouwenteam TV:


Luister naar Céline Dept (Cerkelladies Brugge) dankzij Vrouwenteam TV:

Om te stemmen kan U hieronder nog terecht:
P-Magazine – Golden Palace Ball

Voor nog meer over de Golden Palace Ball:
Golden Palace Ball

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Voor afgelastingen van wedstrijden dit weekend kan U hier terecht:

KBVB – Afgelastingen

Share