Niet alle ploegen zullen tijdens het paasweekend in actie komen want er worden enkel wat inhaalwedstrijden gespeeld in diverse reeksen. We geven U een overzicht te beginnen met het inhaalduel van donderdagavond 29 maart 2018 op het synthetisch veld in Brugge tussen het vrouwenvoetbalteam van Club Brugge en KSV Sottegem.

Beide teams wonnen het voorbije weekend hun wedstrijd. Leider Club Brugge met 0-4 op bezoek bij het beloftenteam van Union St-Ghislain Tertre Hautrage na goals voor de rust van Sharon Desaever op strafschop (0-1, 19de minuut) en van Barbara Lezy (0-2, 29ste minuut). Na de pauze lukte Sharon Desaever nog een dubbel (0-3, 51ste en 0-4, 62ste minuut).

U kan de beelden van USGTH B – Club Brugge bekijken met dank aan Siebe Cambier, de man die vrouwelijk blauw-zwart op de voet volgt:

Ook KSV Sottegem won afgelopen zaterdag 24 maart 2018 met 1-2 uit bij KAA Gent Ladies C. Daar zorgde De Wolf voor het openingsdoelpunt (1-0, 71ste minuut) maar via een dubbel van Zoe Herregodts (1-1, 83ste en 1-2, 87ste minuut) gingen de 3 punten alsnog mee met de bezoekers!

KSV Sottegem na de overwinning op bezoek bij KAA Gent Ladies C! Foto – (c) KSV Sottegem/GL