Share

Op vrijdagavond 6 april 2018 staat de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd België – Portugal op het programma in Leuven maar op het middaguur al speelt Italië uit tegen Moldavië.

Shona Shukrula (centraal), Franca Overtoom (links) en Fijke Hoogendijk (helemaal rechts) waren recent nog scheidsrechter en assistent-scheidsrechter tijdens België (hiet met Aline Zeler) – Tsjechië op de Cyprus Women’s Cup 2018! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

De wedstrijd zal worden geleid door een Nederlands drietal met Shona Shukrula als scheidsrechter en Franca Overtoom en Fijke Hoogendijk als assistenten terwijl de lokale Natalia Ceban de vierde scheidsrechter is. Italië kan dus nog voor het duel tussen de Belgian Red Flames en Portugal haar voorsprong op België groter maken. Vrijdagavond is het dan weer de beurt aan de Belgian Red Flames om hun eigen maximum te behouden. U kan nog altijd naar die wedstrijd want er zijn nog steeds tickets te koop om het record aantal toeschouwers ooit voor een thuiswedstrijd van het Belgische nationale vrouwenvoetbalteam bij te stellen! Anders kan U ook terecht op Proximus TV en de Portugese zender RTP 1 maar de sfeer in het stadion kan je natuurlijk alleen daar beleven!

Foto – (c) KBVB/Belgian Red Flames

Dit is het programma van deze vrijdag 6 april 2018 in groep 6:
Moldavië – Italië (12u, Vadul Lui Voda);
België – Portugal (19u30, Leuven);

De stand vooraf is:
1. Italië 4-12 (10-0);
2. België 3-9 (16-2);
3. Portugal 3-3 (8-2);
4. Roemenië 4-3 (5-8);
5. Moldavië 4-0 (1-28);

Het programma voor dinsdag 10 april 2018 om 18 uur is:
Italië – België (in Ferrara);
Moldavië – Roemenië (in Chisinau);

U kan de tussenstanden van de WK-kwalificatieduels volgen via:
UEFA.com – WK-kwalificatie 2019

Voor nog meer over België – Portugal:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share