Share

Voor het eerst waren er meer dan 7.000 toeschouwers aanwezig bij een interland van de Belgian Red Flames in België! Ook het vrouwenvoetbalteam van K. Berchem Sport vertrok op vrijdag 6 april 2018 vanuit Antwerpen richting Leuven om er de wedstrijd bij te wonen.

U zag deze affiche wellicht ook achter het doel waar België scoorde! Foto – (c) K. Berchem Sport Vrouwen

Het vrouwenvoetbal begon bij K. Berchem Sport in de zomer van 2015 met een ploeg in 4de provinciale. Na 2 opeenvolgende promoties is het team inmiddels opgeklommen naar de 2de provinciale en het wil vanaf volgend seizoen ook een 2de ploeg in competitie brengen. Het is ook volop bezig met de jeugdwerking en ook hier wil men bij de U11 en de U13 met een nieuwe ploegen in competitie treden. Het is dan ook aktief op zoek naar extra speelsters voor de volgende seizoenen. U kan zich altijd aanmelden via email bij Willy Valenberghs op het nummer 0476 69 91 01 of via email willyvalenberghs@skynet.be of ook nog via hoofdtrainer Bruno Gomes Macedo op 0473 34 54 02 en via email op bruno.macedo@hotmail.com.

Het team van K. Berchem Sport dat dit seizoen in de 2de provinciale in Antwerpen uitkomt! Foto – (c) K. Berchem Sport

Ook nog melden dat K. Berchem Sport op zaterdag 7 april 2018 in de 2de provinciale thuis met 7-2 won tegen Zwarte Leeuw en dat het op woensdag 11 april 2018 om 19 uur nog een inhaalwedstrijd speelt thuis tegen FC De Kempen Tielen-Lichtaart. Als K. Berchem Sport (nu 5de met 45 punten) ook dat duel wint dan springt het in de stand over Moldavo C (47 punten) naar de 4de plaats achter het trio KFC Ranst (59 punten), KVK Westmalle (58 punten) en Blauwvoet Oevel (58 punten) dat voor de titel in deze reeks gaat strijden.

Voor nog meer over het vrouwenvoetbal bij K. Berchem Sport kan U terecht via:
Website K. Berchem Sport
of via Facebook op:
Fb K. Berchem Sport Vrouwen

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share