In de provincie Limburg mocht er op zaterdag 7 april 2018 naast KRC Genk Ladies C in de 2de provinciale nog een team de titel vieren. Dames Bokrijk Sport is na de play-offs immers kampioen geworden in de eerste provinciale!

Dames Bokrijk Sport won thuis met 2-1 tegen DV Bilzen United. De bezoekers kwamen door een vrije trap van Lore Scheepers op voorsprong (0-1) maar Jill Huijnen maakte nog voor de rust gelijk (1-1). Een tiental minuten voor het einde van de wedstrijd zorgde Jill Huijnen met haar 2de goal van de namiddag voor het winnende doelpunt. De overwinning van Dames Bokrijk Sport was voldoende om de titel te vieren! Dames Bokrijk Sport is vanaf volgend seizoen dus opnieuw in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal te zien!

Vrouwenteam.be feliciteert het bestuur, trainer Bart Swerten en de voltallige spelerskern van Dames Bokrijk Sport met het behalen van de titel en de promotie naar de tweede klasse!

Bekijk Dames Bokrijk Sport tijdens een eerder duel dit seizoen op bezoek bij FC Alken: