Share

OH Leuven heeft op de dag dat de play-offs voor de titel in de Belgische Super League beginnen de hoofdtrainer voor het volgende seizoen 2018-19 voorgesteld. Het is een ex-voetballer die voor het eerst in het vrouwenvoetbal zal aantreden.

Kris Vangelooven, geboren op 5 september 1980, was jeugdspeler bij STVV en was in het mannenvoetbal aktief bij de provincialers Termien, Lanaken en in de vroegere 4de klasse bij Beringen. Hij eindigde zijn voetbalcarrière bij Herk in de 1ste provinciale Limburg waar hij in 2005-06 door een zware knieblessure gedwongen werd te stoppen. Daarna begon hij zijn trainerscarrière bij de jeugd van Termien en bij de Elite Jeugd van STVV. In 2016-17 was hij hoofdtrainer bij Godsheide. Hij beschikt over een trainersdiploma UEFA A zoals de KBVB het voor de Belgische Super League voorschrijft en hij is docent aan de trainersschool! Hij krijgt de sportieve leiding en eindverantwoordelijkheid over zowel het eerste als het beloftenteam van vrouwelijk OHL, aldus nog sportief coördinator Maarten Timmermans!

Voor nog meer info over de nieuwe coach van het vrouwenvoetbalteam van OH Leuven kan U terecht op de webiste van de club:
Website OH Leuven

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: OH Leuven speelt op zaterdag 21 april 2018 de eerste wedstrijd in play-off 2 op bezoek bij KSK Heist met aftrap om 15 uur! De terugwedstrijd is

Share