Share

Op zaterdag 21 april 2018 is het beloftenteam van KRC Genk Ladies kampioen geworden in de 2de klasse B en dat met nog altijd het maximum van de punten achter hun naam. Op bezoek bij het beloftenteam van Moldavo won het immers met 1-7

Esther Oversteyns, hier aan de bal in een oefenduel tegen OH Leuven, lukte 4 doelpunten op de dag dat de beloften van KRC Genk Ladies kampioen werden in de 2de klasse B! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Esther Oversteyns nam in de eerste helft alle doelpunten voor haar rekening en zo stond het halfweg al 0-4 voor de Genkse beloften van trainer Thomas Jansen! Na de rust kopte Hanne Merkelbach het vijfde Genkse doelpunt tegen de touwen terwijl Bo Paulussen de 0-6 op het bord trapte. Stephanie Allaerts kon vervolgens op aangeven van Nina Van Orshaegen de eer van de thuisploeg redden (1-6) waarna Anneleen Dilissen, de doelvrouw van de Genkse beloften, wel nog een strafschop van Jitse Laenen uit haar doel hield. In de toegevoegde tijd knalde captain Kimberly Verbist de 1-7-eindstand op het bord! Met nog 3 duels voor de boeg is KRC Genk Ladies B kampioen in de 2de klasse B!

Vrouwenteam.be feliciteert het bestuur, de technische staf met trainer Thomas Jansen en de voltallige spelerskern van het beloftenteam van KRC Genk Ladies met de titel en de promotie naar de eerste klasse!

Bekijk alle uitslagen in de 2de klasse B van het voorbije weekend:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over de titel van KRC Genk Ladies B ga naar:
Website KRC Genk Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share