Share

De UEFA en de internationale singer/songwriter, actrice en modeontwerpster Rita Ora slaan de handen in mekaar om danzkij de kracht van voetbal en muziek de Together #WePlayStrong campagne te promoten.

Rita Ora zegt het volgende op haar facebookaccount: “De UEFA heeft zo vele fantastische projecten die eraan komen dit jaar om nog meer meisjes aan het voetballen te brengen en plezier te beleven in de voetbalsport! Ook ik zal die tijdens mijn volledige ‘The Girls Tour’ (er zijn 13 concerten gepland in 13 steden in Europa) delen en steunen! Mijn boodschap aan eender welk jong meisje dat eraan denkt om te beginnen met voetballen is om ervoor te gaan! Deel uitmaken van een team inspireert het vertrouwen, zorgt dat er vriendschappen ontstaan en het kan bevrijdend werken!”

Peter Willems, het Belgische hoofd van de marketingafdeling en van de sponsoractiviteiten bij de UEFA, noemt het in een persmededeling een baanbrekende samenwerking die erop gebrand is om het imago van het vrouwenvoetbal om te buigen en deelname van meisjes en jonge vrouwen te bevorderen!

Voor de persmededeling van de UEFA kan U hier terecht:
UEFA.com

Voor nog meer informatie kan U altijd terecht op:
Weplaystrong.org

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog melden dat Rita Ora op dinsdagavond 22 mei 2018 in Trix Music Hall (Noordersingel) in Antwerpen een concert geeft dat wel al uitverkocht is!

De concertkalender van Rita Ora met op dinsdag 22 mei 2018 eentje in Antwerpen! Foto – (c) Rita Ora

Share