Share

Op woensdag 6 juni 2018 maakte KRC Genk Ladies met het oog op het nieuwe seizoen een tweede transfer bekend. Na Celien Guns van OH Leuven komt nu ook Yuna Appermont over van bekerwinnaar Standard!

Celien Guns in haar nieuwe outfit van KRC Genk Ladies! Foto – (c) KRC Genk Ladies

KRC Genk Ladies beleefde het voorbije seizoen met het bereiken van de bekerfinale een primeur. Jammer genoeg voor de club werd die eerste finale geen succes en dus ging de club op zoek naar versterking voor volgend seizoen. Op dinsdag 5 juni 2018 werd er al melding gemaakt van de komst van de 20-jarige spits Celien Guns in het verleden aktief bij Vosselaar VV, Lierse SK en bij OH Leuven (2016-18) waar ze naast 18 goals in de voorbije 2 seizoenen (10 in de reguliere competitie waarvan 3 in het eerste jaar en 8 in de recente Play-Off 2) ook haar eerste caps bij de Belgian Red Flames (3 duels op de Cyprus Women’s Cup 2018) afdwong. De tweede aanwinst van de club is een Limburgs talent op het middenveld. De 20-jarige Yuna Appermont sloot al op haar 5de levensjaar aan bij SK Herkenrode om vervolgens via Schoonbeek Beverst waar ze 4 jaar bleef in 2011 bij Standard terecht te komen. Na het winnen van landstitels en bekers bij de vrouwelijke Rouches zal ze dat nu in de toekomst bij KRC Genk Ladies proberen te doen!

Luister naar het laatste interview met Yuna Appermont als speelster van Standard dankzij Vrouwenteam TV:

Lees over de aanwinsten van KRC Genk Ladies via:
KRC Genk Ladies

Lees nog meer over de bekerfinale 2018 tussen KRC Genk Ladies en Standard via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog melden dat naast Yuna Appermont er voorlopig nog 5 vertrekkers zijn bij Standard namelijk Anaëlle Wiard, Valentine Hannecart, Karlijn Knapen en de jongeren Zélie Lambert en Maxine Franco.

Share