Share

Het vrouwenteam van RSC Anderlecht is voor de start van het nieuwe seizoen en de voorrondes van de UEFA Women’s Champions League eindelijk met elf! De club maakte zopas bekend dat het een aanvalster uit Nederland ging halen.

Vanessa Susanna is bijzonder blij met haar overstap van PSV naar RSC Anderlecht! Foto – (c) RSC Anderlecht

De nieuwe spits is geen onbekende voor wie het Nederlandse vrouwenvoetbal een beetje volgt want ze scoorde recent nog voor PSV in de verloren bekerfinale tegen Ajax. Vanessa Susanna (20 jaar) maakt de overstap van PSV Eindhoven waar ze sinds haar 17de speelde nadat ze begonnen was bij SC ‘t Zand en vervolgens de kleuren van amateurclub SV Saestum verdedigde. Op de website van RSC Anderlecht legt ze haar keuze voor vrouwelijk paars-wit uitvoerig uit!

Lees meer hierover via:
RSC Anderlecht

Luister naar Vanessa Susanna in augustus 2016 dankzij Vrouwenteam TV toen nog met PSV bij de start van haar 2de seizoen:

Lees over en bekijk de goal van Vanessa Susanna in de Nederlandse bekerfinale 2018:
Vrouwenteam.be

Lees over de samenstelling van het elftal voor het seizoen 2018-19:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share