Share

The CeleBreak International Women Cup is een amateurs- en vrije tijdsvoetbaltornooi in Barcelona waaraan U met enkele teamgenoten voor het plezier kan deelnemen deze zomer. Het tornooi wordt gespeeld van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli 2018 op een unieke locatie in de stad waar Lionel Messi het mooie weer maakt!

Het laat U ook toe om op een sportieve en leuke manier kennis te maken met nieuwe vrienden en met wereldstad Barcelona!

U kan nog meer informatie vinden over en inschrijven voor dat tornooi dat doorgaat op volgend adres: The Sports Facility, Camp Municipal de Futbol de la Satalia: Carrer de Margarit, 106, 08004 Barcelona, dat is vlakbij het Parc de Montjuic, via deze link:
Celebreak.eu

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share