Share

De meisjes U13 van Veldkanteva’s Grimbergen spelen in het toekomende seizoen wekelijks als eerste vrouwenvoetbalteam in België in de kleuren en met de naam van Think Pink op hun shirt!

Think Pink is een initiatief dat meer aandacht vraagt voor borstkanker en wetenschappelijk onderzoek naar de meest voorkomende kanker bij vrouwen financiert. De truitjes waarin de meisjes spelen zullen op het einde van het seizoen bovendien geveild worden ten voordele van Think Pink. Via verschillende acties in de loop van het seizoen rekenen de jonge Eva’s er ook op dat ze een mooie bijdrage kunnen leveren aan de vzw Think-Pink, zo laat voorzitter Jean De Breucker ook nog weten! De meters van de actie zijn Leen Demaré en Ann Reymen, twee bekende gezichten uit de radio- en mediawereld. Ann Reymen (MNM) heeft in haar leven overigens de strijd tegen borstkanker van heel nabij meegemaakt en heeft dit omgezet in een boek met als titel ’75B’.

Melden we nog dat U de ‘Think Pink’ Veldkanteva’s Grimbergen vanaf september op zaterdag aan het werk kan zien. Ze spelen hun thuiswedstrijden om 9u30 aan de Verbrande Brug in Grimbergen.

Voor nog meer hierover kan U terecht op:
Fb Dames Jeugd Veldkanteva’s Grimbergen

Voor het boek van Ann Reymen kan U terecht via:
De Standaard Boekhandel

U kan de actie ook mee ondersteunen via:

Think-Pink.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share