Share

Britt Vanhamel won het voorbije seizoen kampioen met Standard de derde en voorlopig laatste editie van de Women’s BeNeLeague. Toekomende zaterdag 29 augustus 2015 gaat ze met de Belgische landskampioen op de eerste speeldag van de nieuwe Super League Vrouwenvoetbal op bezoek bij Ladies Genk.

Vrouwenteam.TV sprak met de centrale verdediger over het nieuwe seizoen en over de loting voor de eerste ronde van de UEFA Women’s Champions League waarin Standard het in oktober 2015 tegen titelverdediger 1.FFC Frankfurt zal opnemen.

U kan hier luisteren naar het interview:

PS: Nog melden dat broer Mike Vanhamel op zondag 23 augustus 2015 zijn officieel debuut maakte bij WS Brussel. Hij was voor het eerst speelgerechtigd en zorgde dus mee voor de uitschakeling van Lierse in de Beker van België (2-0).

Share