Share

U hebt ongetwijfeld al de voorpagina van Humo gezien deze week met op de voorpagina de nummer 10 en aanvoerder van de Rode Duivels met als titel ‘De hoge vlucht van Eden Hazard – Ik wil de beste speler ter wereld worden’. Wie het weekblad goed doornam kwam er deze keer ook een speelster van tweedeklasser DVC Eva’s Tienen tegen namelijk Frea De Keyzer.

Eden Hazard met de Rode Duivels op het EK 2016. Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Frea De Keyzer, de voorbije seizoenen aanvoerster van DVC Eva’s Tienen, mag op pagina 108-109 van het blad net als onder meer WK-babe 2014 Axelle De Spiegelaere, Glenn Verbauwhede en Franky Van der Elst enkele WK-vragen beantwoorden zoals bijvoorbeeld welk land de droomtegenstander is voor de Rode Duivels als ze de WK-finale 2018 zouden halen.

Luister naar Frea De Keyzer (DVC Eva’s Tienen) dankzij Vrouwenteam TV:

Verder kan U in Humo van dinsdag 19 juni 2018 de column van Herman Brusselmans vinden (die van Jan Mulder ontbreekt deze keer), een ruim interview lezen met Aster Nzeyimana en Karl Vannieuwkerke van Sporza (VRT) en een artikel van collega Frank Van De Winkel over de carrière bij de Rode Duivels van Eden Hazard bekijken! Hij schreef recent ook het boek ‘Elf over 11 – Voetbalkenners tackelen voetbaltoppers’ dat 280 pagina’s telt en uitgegeven is bij Lannoo! Daar komt ook voetbalanaliste Imke Courtois aan bod over Dries Mertens!

Elf over 11, een boek met artikels van voetbalkenners over voetbaltoppers! Foto – (c) Lannoo

Voor nog meer over Humo van dinsdag 19 juni 2018:
Humo.be

Voor meer over Elf over 11 ga naar:
Standaard Boekhandel

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share