Share

Op donderdag 12 juli 2018 overhandigde Jan Mulder, een van de ambassadeurs van het project, in het hotel The Dominican in Brussel een door vele Belgische sporthelden gesigneerd T-shirt aan RWDM Girls. Dat T-shirt wordt nu geveild ten voordele van de publiekscampagne #ChangeOurGame.

Jan Mulder bekijkt het boek Aftrap in Brussel van Kurt Deswert! Foto – (c) ChangeOurGame

Jan Mulder zelf die het boek ‘Aftrap in Brussel’ van auteur Kurt Deswert ontving, zijn zoon en ex-international bij Oranje Youri Mulder, ex-Rode Duivels en ex-Gouden Schoenen Wesley Sonck, Marc Degryse en Paul Van Himst, doelman Frank Boeckx (RSC Anderlecht) maar ook wielerlegende Eddy Planckaert en Villa Sporza-presentator Karl Vannieuwkerke hebben hun krabbel gezet op het shirt waarop nu kan geboden worden. De opbrengst daarvan gaat volledig naar de publiekscampagne #ChangeOurGame!

Ook Doranthina Likaj van RWDM Girls en het Johan Cruyff Court Project ging op de foto met Unico van Kooten en Jan Mulder! Foto – (c) ChangeOurGame

Voor meer daarover en het downloaden van de song kan U terecht op:
Playandpeace.com

Voor meer over de RWDM Girls ga naar:
Vrouwenteam.be

Lees meer over het boek ‘Aftrap in Brussel’ van Kurt Deswert via:
Borgerhoff-Lamberigts.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share