Share

Belgian Red Flame Tessa Wullaert begon op dinsdag 10 juli 2018 te trainen bij haar nieuwe club Manchester City Women met het oog op het nieuwe voetbalseizoen. Op dinsdag 24 juli 2018 speelt ze haar eerste oefenwedstrijd met the Blues tegen de Franse bekerhouder Paris Saint-Germain met Davinia Vanmechelen.

Davinia Vanmechelen straks met PSG in Florida tegen Manchester City. Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Beide teams werden in Florida uitgenodigd samen met UWCL-winnaar Olympique Lyonnais en het Amerikaanse North Carolina Courage voor het allereerste Women’s International Champions Cup tournament in Miami dat op donderdag 26 en zondag 29 juli 2018 gespeeld wordt. Daar treft Manchester City Women op de openingsdag Olympique Lyon. Twee dagen eerder wordt er dus al tegen PSG gespeeld en dat aan de universiteit van Portland op het Merlo Field van het Clive Charles Soccer Complex. De aftrap van het duel staat om 19u ‘s avonds op het programma in de vroegere thuishaven van de Deense international Nadia Nadim die in januari 2018 de overstap maakte van Portland Thorns, waar ze topschutster werd, naar Manchester City Women!

U kan op deze donderdag 12 juli 2018 overigens voor de laatste keer de column Wullaert & Buyse lezen op de sportbladzijden van Het Nieuwsblad!

Lees over het Women’s International Champions Cup Tournament in Miami via:
Vrouwenteam.be

Lees ook nog via:
Manchester City FAWSL.com

Lees nog meer over Tessa Wullaert en Davinia Vanmechelen met hun clubs in Florida:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share