Share

Spel Zonder Grenzen was in een ver verleden een spel met deelnemers van verschillende steden uit verschillende Europese landen dat ‘s avonds ook rechtstreeks op de openbare televisie werd uitgezonden. Nu is het in Izegem voor enkele sportploegen waaronder ook een vrouwenvoetbalteam uit die regio een vorm van teambuilding met het oog op het nieuwe seizoen.

Foto – (c) SZG.be

Op zaterdag 14 juli 2018 staat in Izegem van 10 tot 19 uur al de zeventiende editie van ‘Spel Zonder Grenzen’ op het programma in domein Wallemote. In principe gaan 84 ploegen het tegen elkaar opnemen in enkele knotsgekke uitdagingen en opdrachten! Er zijn teams uit het voetbal, het basketbal, het volleybal en tal van andere sporten.

Het vrouwenvoetbal wordt vertegenwoordigd door enkele speelsters die het voorbije seizoen uitkwamen in de 2de provinciale voor Dames Club Roeselare maar die in 2018-19 aan een nieuw avontuur beginnen in de derde provinciale West-Vlaanderen bij KSV Rumbeke. U kan hen alvast steunen in het Facebookspel door hun foto op Facebook te liken! Dat kan tot zaterdag 14 juli 2018 om 15 uur!

U kan hiervoor terecht via deze link:
Facebook Spel Zonder Grenzen

Voor meer over het vrouwenvoetbal bij KSV Rumbeke ga naar:
KSV Rumbeke

Voor nog meer over Spel Zonder Grenzen in Izegem als U daar ooit als ploeg naartoe wil:
SZG.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Ook nog meegeven dat U op het domein Wallemote in Izegem om 16 uur het duel van de Rode Duivels tegen Engeland voor de 3de plaats op het WK 2018 in Rusland kan volgen!

Share