Share

Dora, Dounia, Firdes, Jaade, Salma en Sarah, allemaal speelsters die afkomstig zijn van RWDM Girls zijn op woensdag 18 juli 2018 vanop Zaventem via Lissabon naar Brazilië vertrokken om er op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli 2018 de wereldfinale te spelen van de Neymar Jr’s Five, een internationaal tornooi.

Hier nog een foto vlak na hun overwinning op het Muntplein in Brussel! Foto – (c) Red Bull/Neymar Jr’s Five

Ze zijn inmiddels goed en wel aangekomen in het land dat gek is van voetbal en ze gaan straks met 15 teams uit verschillende landen en continenten (o.a. Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Japan, Canada, Verenigde Staten, Jordanië, Brazilië, Colombia, …) de strijd aan in wedstrijdjes die 10 minuten duren en waarbij er met 5 tegen 5 gespeeld wordt op het Instituto Projeto Neymar Jr aan de Avenida Ministro Marcos Freire 2112 in Praia Grande, Brazilië. De verwachting is dat de vedette van PSG en van de Seleçao ook op het evenement zal aanwezig zijn.

De tegenstand zal uiteraard van een degelijk niveau zijn en ook dit tornooi winnen zal dus niet eenvoudig zijn maar ze zijn alle zes vastberaden er voluit voor te gaan en werkelijk alles te geven om in Brazilië een goed figuur te slaan!

Lees nog meer hierover via:
Neymarjrsfive.com
en via:
Fb Neymarjrsfive
en via:
DHnet.be

U kan hun wedstrijden ook live volgen via:
Neymarjrsfive.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share