Share

Audrey Demoustier begint aan haar 8ste seizoen in Luik bij Standard. Met 6 landstitels en 2 bekeroverwinningen heeft ze al heel wat meegemaakt aan de boorden van de Maas. Net als alle speelsters kijkt zij ernaar uit om aan de nieuwe Super League Vrouwenvoetbal te beginnen en dat onder leiding van een nieuwe coach Benoit Waucomont, die overkomt uit het provinciale mannenvoetbal.

Audrey Demoustier beseft ook dat de vrouwelijke Rouches het in deze competitie door het vertrek van o.a. Tessa Wullaert (VfL Wolfsburg), Vanity Lewerissa en Kim Mourmans (allebei PSV Eindhoven) anders zullen moeten aanpakken. Ze zullen een andere speelstijl moeten hanteren dan het voorbije seizoen.

Luister hier naar haar vooruitblik op het nieuwe seizoen:

PS: Over trainer Benoit Waucomont verscheen er op donderdag 27 augustus 2015 op de sportbladzijden in Sud Presse/La Meuse een volledige pagina. Ook assistent-coach Michaël Mager komt daar aan het woord! Standard gaat op de eerste speeldag in de Super League op bezoek bij nieuwkomer Ladies Genk. De wedstrijd vindt plaats op de vernieuwde accommodatie van Ladies Genk/Turkse Rangers aan de Hoevenzavellaan 120 in Genk.

Share