Share

Eersteklasser Club Brugge mocht op zaterdag 21 juli 2018, de Belgische nationale feestdag, de oefenduels in het Belgische vrouwenvoetbal op gang trappen met een ontmoeting thuis tegen tweedeklasser Dames VK Egem.

Leo Van der Elst en Ingrid De Rycke staan ook dit seizoen aan het roer bij vrouwelijk blauw-zwart! Foto – (c) Club Brugge Dames/Richard Gimenez

Het vriendschappelijke duel draaide meteen uit op een doelpuntenfestival. Na het openingsdoelpunt van Amelie Verbeke liep de thuisploeg verder uit en bij de rust stond het al 4-0, op het einde van de wedstrijd 11-1. Nieuwkomer Talitha De Groote lukte bij haar eerste optreden in blauw en zwart meteen 3 goals! Nu woensdag 25 juli 2018 speelt Club Brugge al een tweede oefenduel met het oog op het nieuwe seizoen. De wedstrijd tegen VV Koekelare (waar met Frobe de zus van Club-verdedigster Febe Vanhaecke speelt) gaat opnieuw door in Brugge, dus vlakbij het Jan Breydelstadion en de aftrap is om 20 uur!

Nog meegeven dat Club Brugge aan het nieuwe seizoen begint met een thuiswedstrijd tegen KVK Svelta Melsele en dat op zaterdag 25 augustus 2018 om 14 uur ook in Brugge want het eerste elftal van vrouwelijk blauw-zwart speelt vanaf dit seizoen niet meer in Aalter! Dat is wel nog het geval voor de beloftenploeg!

Bekijk de andere oefenwedstrijden van Club Brugge in aanloop naar het nieuwe seizoen:
Vrouwenteam.be

Bekijk de kalenders in de eerste en de tweede klasse van het Belgische vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share