Op dinsdag 24 juli 2018 mocht Belgian Red Flame Tessa Wullaert op het Merlo Field van de universiteit van Portland in de Verenigde Staten voor het eerst spelen in het shirt van Manchester City. Ze won het oefenduel met de Sky Blues tegen Paris Saint-Germain met het kleinste verschil.

Tessa Wullaert speelde in de Verenigde Staten voor het eerst in het shirt van Manchester City! Foto – (c) Manchester City Women

Tessa Wullaert stond bij Manchester City vanaf het begin van deze galawedstrijd als voorsmaakje op het International Champions Cup Women’s Tournament op het veld terwijl bij de tegenstander Davinia Vanmechelen, de andere Belgian Red Flame die in deze voorbereiding met haar club in de United States vertoeft, op de bank begon maar in de tweede helft mocht invallen in de plaats van Anissa Lahmari (41ste minuut). Het werd een kleine overwinning voor Manchester City in een wedstrijd over 2 x 40 minuten dankzij een doelpunt in het begin van de tweede helft van de Deense international Nadia Nadim op aangeven van Melissa Lawley (1-0, 47ste minuut).