Share

Op zaterdag 11 augustus 2018 kan U op het veld van VC Nazareth-Eke terecht voor een oefenduel tussen de kersverse eersteklasser Club Brugge en KSK Heist, het team uit de Super League. De wedstrijd is gepland in het stageweekend van vrouwelijk blauw-zwart.

De aftrap in het Gemeentelijk voetbalcomplex in de Drapstraat 88 in Nazareth is voorzien om 15 uur. Voorafgaand zijn er ook twee oefenwedstrijden voorzien van het eerste en het beloftenteam van VC Nazareth-Eke, die in het komende seizoen allebei in derde provinciale spelen. Om 13u30 speelt het eerste team tegen Ternat terwijl de beloftenploeg het op hetzelfde moment zal opnemen tegen Olsene.

Bekijk de kalenders op de openingsdag in Oost-Vlaanderen:
Vrouwenteam.be

Voor meer over KSK Heist ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over Club Brugge ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share