Share

Trainer Hans Bergans mocht bij DVC Eva’s Tienen in het tussenseizoen een flink aantal nieuwe gezichten verwelkomen. De club heeft inmiddels al 3 oefenwedstrijden achter de rug en het vertrekt op vrijdag 10 augustus 2018 op stage naar Nederland.

Hans Bergans en DVC Eva’s Tienen maken zich op voor een nieuw seizoen met nieuwe gezichten ook! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Het zal die stage gebruiken om te trainen en om aan teambuilding te doen. Met 26 nieuwkomers kan dat bijzonder nuttig zijn. In de eerste oefenwedstrijden boekte DVC Eva’s Tienen inmiddels 3 overwinningen op rij. Op woensdag 1 augustus 2018 werd er met 6-0 gewonnen tegen RAS Jodoigne dankzij doelpunten van Maren Sempels (2), Karlijn Lycke (2) en ééntje van Fleur Verstappen en van Margaux Eymael. Op zaterdag 4 augustus 2018 werd er ook met ruime cijfers gewonnen tegen Dames Bokrijk Sport. Het werd 9-2 en dit keer kwamen de doelpunten op naam van Maren Sempels (3), Margaux Eymael (2), Hanne Thomas, Chelsey Van Roosbroeck, Yentl De Coster en Frea De Keyzer. Op woensdag 8 augustus 2018 tenslotte haalde het DVC Eva’s Tienen het ook tegen het beloftenteam van KRC Genk Ladies met 2-1 dankzij een dubbel van Fleur Verstappen!

Na terugkeer van de stage in het Nederlandse Groesbeek speelt DVC Eva’s Tienen nog een laatste oefenwedstrijd. Het gaat op dinsdag 14 augustus 2018 op bezoek bij VC Moldavo waar de aftrap in het Georges Claesstadion zal gegeven worden om 20 uur!

Op zaterdag 18 augustus 2018 begint voor DVC Eva’s Tienen ook de Beker van België. Dan gaat het in de 2de ronde op bezoek bij een reeksgenoot namelijk KHO Wolvertem Merchtem met aftrap om 19 uur 30.

In de competitie begint DVC Eva’s Tienen op zaterdag 25 augustus 2018 in 2de klasse B met een uitwedstrijd op bezoek bij RES Couvin-Mariembourg. De aftrap is voorzien om 17 uur. De eerste thuiswedstrijd is op zaterdag 1 september 2018 tegen ASE De Chastre met aftrap om 14 uur!

Voor nog meer over DVC Eva’s Tienen ga naar:
De nieuwe website van DVC Eva’s Tienen

Voor nog meer uitslagen van oefenwedstrijden ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share