SC Eendracht Aalst B – Dames VK Egem 0-2;
SV Zulte Waregem B – KAA Gent Ladies C 2-3;

VC Moldavo B – RSC Anderlecht B 1-3;
KHO Wolvertem Merchtem – FC Irlande Auderghem 5-0;
RES Couvin-Mariembourg – DVC Eva’s Tienen 0-5 forfait;
ASE De Chastre – Standard C 1-0;

***Op de openingsspeeldag in de Franse D1 Féminine 2018-19 won Belgisch Gouden Schoen Janice Cayman met Montpellier op bezoek bij Dijon met 0-1. Janice Cayman speelde de volledige wedstrijd waarin het doelpunt werd gescoord door Anouk Dekker in de 76ste minuut. Davinia Vanmechelen mocht bij PSG in de blessuretijd (90ste + 2de minuut) invallen. Haar club won met 0-1 dankzij een strafschopdoelpunt van Eve Périsset na 24 minuten.

PS: De Belgian Red Flames die nog niet aktief waren met hun club oefenden in Tubeke tegen KAA Gent Ladies. Het trainingspartijtje over 3 x 25 minuten eindigde op 4-0. Opmerkelijk was dat Elena Dhont de 4-0 scoorde voor België tegen de vrouwelijke Buffalo’s!