Share

Bij een zwaar verkeersongeval op de E17 richting Antwerpen ter hoogte van Kalken is op vrijdagavond 7 september 2018 een speelster uit de eerste klasse van het Belgische vrouwenvoetbal om het leven gekomen.

Jella Lauwens aan de bal tijdens het kampioenenjaar van het beloftenteam van de vrouwelijke Buffalo’s op bezoek bij SV Zulte Waregem! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de snelwegparking in Kalken. Een vrachtwagen reed er achteraan in op een personenwagen. In de personenwagen overleed de 22-jarige vrouw ter plaatse. Een passagier werd daarnaast zwaargewond en in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is ondertussen stabiel, zo meldde HLN.be vrijdagavond laat.

Jella Lauwens (links) in het shirt van het beloftenteam van Lierse in september 2012 op bezoek bij WB Sinaai Girls! Foto – (c) Sportpix.be / Joke Vuylsteke

Met droefheid moeten we U melden dat het om Jella Lauwens gaat. De altijd enthousiaste Jella leerden we kennen bij de jeugd van Lierse waarna ze eerst bij Fémina White Star Woluwe en vervolgens bij KAA Gent Ladies terechtkwam. Daar werd ze in het seizoen 2015-16 kampioen in eerste klasse met het beloftenteam van de vrouwelijke Buffalo’s. Met het oog op het nieuwe seizoen was ze aan een nieuwe uitdaging begonnen door over te stappen naar KVK Svelta Dames Melsele waar ze meteen een basisplaats veroverde. Vrijdagavond laat kwam het bericht van het overlijden.

Jella Lauwens bij het team van FWS Woluwe in 2013! Foto – (c) FWS Woluwe

Deze redactie biedt haar oprechte medeleven aan bij de familie van Jella Lauwens en wensen hen veel sterkte in deze bijzonder moeilijke periode!

Lees nog meer over het ongeval via:
HLN.be

Lees nog meer bij KVK Svelta Melsele:
Website KVK Svelta Melsele

PS: De wedstrijd in de derde ronde van de Beker van België tussen KVK Svelta Melsele en Eendracht Louwel van zaterdag 8 september 2018 is uiteraard afgelast.

Share