Share

Het eerste duel van de Belgian Red Flames in de play-offs van de kwalificatie voor het WK 2019 in Frankrijk is op vrijdag 5 oktober 2018 om 20 uur 30 in Leuven tegen Zwitserland, de winnaar van de Cyprus Women’s Cup 2017. U kan nu al tickets kopen en zo 12de man spelen voor het team van bondscoach Ives Serneels!

Davina Philtjens roept nu al iedereen op om de wedstrijd tegen Zwitserland te komen zien! Foto – (c) Vrouwenteam.be / KV /MaMPict

De Belgian Red Flames kunnen jullie steun in dat duel uiteraard gebruiken en ze hopen op een nieuw toeschouwersrecord nadat er tegen Portugal op vrijdag 6 april 2018 meer dan 7.000 toeschouwers kwamen kijken. Online betaal je €5 voor een ticket. Op de wedstrijddag kan je aan het stadionloket (als er nog tickets zullen zijn?) voor €8 nog een kaartje kopen.

Er is ook nog een jeugdactie voor de clubs voorzien: clubs aangesloten bij de KBVB kunnen genieten van de jeugdactie voor deze wedstrijd! De gerechtigde correspondent van jouw club ontvangt een bericht via e-kickoff om tickets te kunnen bestellen aan 1 EUR per ticket voor de spelers/speelsters jonger dan 16 jaar. +16 jarigen betalen 5 EUR.

De tickets kunnen enkel gebruikt worden voor leden aangesloten bij uw club en mogen onder geen beding worden doorgegeven of verkocht aan derden. De e-tickets worden nadien per e-mail verstuurd naar de gerechtigde correspondent.

Om tickets te kopen voor België – Zwitserland kan U hier terecht:
Website KBVB – Tickets Belgian Red Flames – Zwitserland

Lees over Belgiê – Portugal in Leuven:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over België – Italië, de wedstrijd waarin de Belgian Red Flames hun ticket voor de play-offs veroverden:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over België – Zwitserland via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: De Rode Duivels spelen op dinsdag 11 september 2018 hun eerste wedstrijd in de UEFA Nations League op bezoek in Reykjavik tegen Ijsland. Het is in Laugardsvöllur dat de Belgian Red Flames nu bijna zeven jaar geleden hun eerste uitwedstrijd in de kwalificatie richting het EK 2013 in Zweden speelden en knap een 0-0-gelijkspel afdwongen!

Lees daarover via:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Share