Share

De afscheidsviering van Jella Lauwens vond op zaterdag 15 september 2018 plaats in de basiliek Sint-Servaas te Grimbergen maar de ex-speelster van KAA Gent Ladies kreeg ook nog een mooi eerbetoon in de Ghelamco Arena op zondag 16 september 2018 tijdens het duel op de 7de speeldag in de Jupiler Pro League tussen KAA Gent en STVV! Ze zal voor altijd in het hart en de herinnering van velen onder ons blijven!

Op het scorebord van de Ghelamco Arena! Foto – (c) KAA Gent Ladies

Er was een mooie foto op het scorebord, een minuut applaus en een spandoek van de Ultra’s Ghent ’14. In de 52e minuut weerklonk opnieuw Mia gecombineerd met een luid applaus gedurende deze minuut. “Want zoals we allemaal weten: NIEMAND gaat verloren”, zo luidde de aankondiging op hun Facebookpagina eerder op de dag!

Het spandoek voor Jella Lauwens! Foto – (c) KAA Gent Ladies

Jella Lauwens won ooit de Beker van België bij de U16. Dat was in 2012. Een idee is misschien dat de KBVB en de Liga Vrouwenvoetbal deze beker omdopen in de ‘Jella Lauwens Cup’.

Jella Lauwens met de Beker van België U16! Foto – (c) Lierse SK / Bruno Holvoet

Lees nog meer over Jella Lauwens via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Er was ook nog een minuut stilte op zaterdag 15 september 2018 bij haar huidige club KVK Svelta Melsele voor het duel van de mannen tegen Eksaarde!

Eerbetoon aan Jella Lauwens ook bij KVK Svelta Melsele – Eksaarde in de 3de provinciale Oost-Vlaanderen! Foto – (c) KVK Svelta Melsele

U kan ook nog altijd een gift geven aan de VZW Rondpunt met vermelding ‘Jella Lauwens’ op rekening BE72 7430 2345 4816

Share