Share

De competitie in de Proximus League 1B bij de mannen is door het voetbalschandaal waarbij makelaars, scheidsrechters, spelers en bestuursleden van clubs betrokken zijn voorlopig stilgelegd maar de beker van België in het vrouwenvoetbal gaat wel gewoon verder. Op zaterdag 13 oktober 2018 staat de vierde ronde op het programma. Hieronder kan U alle wedstrijden bekijken die op het programma staan.

4de ronde Beker van België – zaterdag 13 oktober 2018 om 15 uur:
VC Moldavo – SC Eendracht Aalst (St.Carolusstraat 19, Mol);
KRC Genk Ladies B – FW Diksmuide-Merkem (G.A. Galopinlaan 13, Genk);
Club Brugge B – K. Massenhoven VC (Lindestraat 19, Aalter);
Dames VK Egem – OH Leuven B (Egemstraat 47, Pittem);
SV Zulte Waregem – FWS Woluwe (Kastanjelaan 75, Zulte);
Svelta Melsele – USGTH (15u30, Albrecht Rodenbachlaan 29, Melsele);
YR KV Mechelen – Kontich *** (16u45, Liersesteenweg 206, Mechelen);
KAA Gent Ladies B – Club Brugge (17u, Botestraat 98c, Wondelgem);

*** Kontich won in de derde ronde met 4-2 na verlengingen tegen Olsa Brakel. Normaal hadden daar bij een stand van 2-2 strafschoppen moeten gespeeld worden. De bezoekers dienden klacht in en kregen ook gelijk zodat de wedstrijd moest herspeeld worden. Die te herspelen wedstrijd was voorzien op woensdag 3 oktober 2018 maar Olsa Brakel had op die dag niet voldoende speelsters beschikbaar om naar Kontich af te reizen voor een heruitgave van dit duel en gaf forfait. Het werd zo 5-0 en nu zaterdag 13 oktober 2018 staat Kontich dus in de vierde ronde tegenover KV Mechelen op de ‘Kleine Malinwa’ aan de Liersesteenweg in Mechelen!

Bekijk nog eens alle uitslagen van de 3de ronde van de editie 2018/19:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Voor het programma van de 5de speeldag in de Super League ga naar:
Vrouwenteam.be

Volg alle updates rond het voetbalschandaal 2018 in België via:
Sporza.be
en via:
HLN.be

Share