Share

Op zaterdag 13 oktober 2018 stond de vierde ronde in de Beker van België op het programma. Er kwamen nog geen teams uit de Super League in actie en dus was het uitkijken wie zich bij de laatste 14 kon plaatsen.

Dit waren alle uitslagen:
VC Moldavo – SC Eendracht Aalst 1-3;
KRC Genk Ladies B – FW Diksmuide-Merkem 2-0;
Club Brugge B – K. Massenhoven VC 0-3;

Bekijk de beelden van deze wedstrijd met dank aan Siebe Cambier:

Dames VK Egem – OH Leuven B 1-6;
SV Zulte Waregem – FWS Woluwe 2-3;
Svelta Melsele – USGTH 3-1;
YR KV Mechelen – Kontich 2-2 (strafschoppen: 3-2;
KAA Gent Ladies B – Club Brugge 1-4;

Bekijk de beelden van dit duel met dank aan Siebe Cambier:

Er zijn dus nog 6 eersteklassers en 2 tweedeklassers (YR KV Mechelen en het beloftenteam van OH Leuven) die verder gaan in de strijd om de opvolger te worden van Standard, winnaar van de editie 2017-18!

***In de Super League stonden op zaterdagavond 13 oktober 2018 nog 2 wedstrijden van de 5de speeldag op het programma. Nadat Standard voor het eerst won in deze competitie op vrijdagavond leed titelverdediger RSC Anderlecht voor het eerst puntenverlies dit seizoen. Het kwam niet verder dan een 0-0-gelijkspel op KRC Genk Ladies. Zo wordt KAA Gent Ladies voorlopig alleen leider na 0-3-winst op bezoek bij OH Leuven.

Dit waren de uitslagen van zaterdagavond op de 5de speeldag in de Super League:

KRC Genk Ladies – RSC Anderlecht 0-0;

OH Leuven – KAA Gent Ladies 0-3 (rust: 0-2);

Doelpunten: 9′ Jody Vangheluwe 0-1, 10′ Chloé Vande Velde 0-2, 85′ Lotte De Wilde 0-3.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share