In Beveren stond afgelopen zaterdag 13 oktober 2018 op de derde speeldag in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen een derby op het programma tussen FC Bosdam Beveren en SK Beveren.

FC Bosdam Beveren leidde bij de rust met 1-0 dankzij een strafschopdoelpunt van Emma Smet. In de tweede helft ging FC Bosdam Beveren op haar elan door en het lukte nog twee doelpunten telkens gescoord door Tine Maes (2-0 en 3-0). Door deze overwinning heeft Bosdam Beveren het maximum van de punten 6 op 6. KVE Drongen, dat met 0-8 won op KSV Temse, is voorlopig leider met 7 op 9 terwijl het duel tussen het D-elftal van KAA Gent Ladies en KFC Merelbeke, twee teams die nog het maximum van de punten hadden na 2 speeldagen, werd stopgezet na 35 minuten wedstrijd bij een stand van 0-0 omdat de uitgesloten trainer van de bezoekers blijkbaar nog iets had geroepen vanuit de tribune. Ook nog de overwinningen meegeven van Excelsior Mariakerke (5-0 tegen Idegem) en van KFC Eendracht Zele (1-0 tegen het beloftenteam van Svelta Melsele).

KFC Eendracht Zele won thuis met het kleinste verschil tegen het beloftenteam van Svelta Melsele! Foto – (c) KFC Eendracht Zele/CDL

Dit waren alle uitslagen op de 3de speeldag in de 1ste provinciale Oost-Vlaanderen: