Op vrijdag 26 oktober 2018 stond de zevende speeldag in de Super League op het programma met een topaffiche tussen leider KAA Gent Ladies en titelverdediger RSC Anderlecht. Ook Guido Brepoels maakte zijn debuut als trainer in het vrouwenvoetbal bij KRC Genk Ladies en OH Leuven ontving bekerhouder Standard.

Dit waren alle uitslagen:

Super League – 7de speeldag:

KRC Genk Ladies – KSK Heist 8-0 (rust: 4-0);

OH Leuven – Standard 2-2 (rust: 2-1);
Doelpunten: 9′ Noémie Gelders 0-1, 26′ Anaëlle Wiard 1-1, 32′ Sari Kees 2-1, 84′ Lisa Petry 2-2.

KAA Gent Ladies – RSC Anderlecht 1-1 (rust: 0-1);
Doelpunten: 26′ Sarah Wijnants 0-1, 90′ + 2′ Lenie Onzia 1-1.

Bekijk de beelden en lees meer over dit duel via:
Sporza.be

KAA Gent Ladies blijft na 7 speeldagen leider met 16 punten, RSC Anderlecht volgt op 2 punten maar het heeft wel een wedstrijd minder gespeeld!

***Nederland – Eredivisie Vrouwen – 7de speeldag:
SC Heerenveen – VV Alkmaar 3-5;
Achilles’29 – PEC Zwolle 3-2;
Excelsior Barendrecht – FC Twente 1-3;
Jassina Blom scoorde na 73 minuten de gelijkmaker voor FC Twente, dat bij de rust 1-0 achter stond en uiteindelijk nog met 1-3 won!

Op zondag 28 oktober 2018 om 14u30:
PSV (Aline Zeler, Sara Yüceil) – ADO Den Haag;

***Jupiler Pro League – 12de speeldag:

KAA Gent – SC Charleroi 2-1 (rust: 1-1);
Doelpunten: 36′ Giorgi Chakvetadze 1-0, 43′ Victor Osimhen 1-1, 48′ Giorgi Chakvetadze 2-1.

***Proximus League – 1B – 11de speeldag:

KFCO Beerschot-Wilrijk – OH Leuven 3-1 (rust: 2-0);
Doelpunten: 11′ Tarik Tissoudali 1-0, 19′ Marius Noubissi 2-0, 49′ Marius Noubissi 3-0, 73′ Frédéric Duplus 3-1.