DV Kortrijk en KSV De Ruiter Roeselare stonden op zondag 28 oktober 2018 op de 9de speeldag in de eerste provinciale West-Vlaanderen tegenover mekaar op het Sportcentrum Ter Biezen in Bissegem waar DV Kortrijk haar thuiswedstrijden afwerkt. Voor de wedstrijd had DV Kortrijk als 15de in het klassement 3 punten, KSV De Ruiter stond iets hoger op de 12de plaats met 6 punten.

U kan een samenvatting van deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

KSV De Ruiter Roeselare, dat onder leiding stond van trainer Dirk Maes, haalde het dus met 2-6 nadat het bij de rust al 0-3 stond. De doelpunten waren achtereenvolgens van Loren Asprilla (0-1, 9de minuut), Justine Ghekiere (0-2, 28ste minuut), Ulrike Deryckere, de captain van de bezoekers (0-3, 32ste minuut), Delphine Vienne (0-4, 54ste minuut), Jana Defever, de captain van DV Kortrijk (1-4, 56ste minuut), opnieuw Jana Defever (2-4, 59ste minuut), Saar De Bel (2-5, 60ste minuut) en een tweede van Delphine Vienne (2-6, 85ste minuut). Bij een stand van 2-5 trof een vrije trap van Gwendolyn Bossuyt van DV Kortrijk ook nog de lat! Door de 3de overwinning van het seizoen komt KSV De Ruiter Roeselare in de stand op een gedeelde 11de plaats met evenveel punten (9) als Cerkelladies Brugge. DV Kortrijk blijft 15de met 3 punten uit nu 9 wedstrijden.