In de 2de provinciale West-Vlaanderen zorgde SC Oostrozeke voor een verrassing van formaat. Het team dat dit seizoen nog niet gewonnen had en ook al het meeste doelpunten had moeten toestaan in deze reeks won thuis tegen KFC Sint-Joris Sport.

SC Oostrozebeke was al na 3 minuten op achtervolgen aangewezen na een doelpunt van Sofie Verstraete (0-1) maar met goals van Kimberly Vantieghem (5de minuut) en een zuivere hattrick van Micheline Nuytens (25ste, 33ste en 38ste minuut) stond de thuisploeg bij de rust al 4-1 voor. Kimberly Vantieghem zorgde kort voor het uur zelfs voor de 5-1 (57ste minuut). De bezoekers konden uiteindelijk nog milderen tot 5-3 dankzij Erin Schepers (58ste minuut) en Lita Pouseele (80ste minuut) maar verder dan dat kwam KFC Sint-Joris Sport niet meer!

VK Dadizele lukte met 9-0 tegen het beloftenteam van Cerkelladies Brugge de grootste overwinning op deze speeldag. Het wordt zo alleen derde met 20 punten uit 9 wedstrijden op 4 punten van FC Menen United en op 7 van leider KVK Avelgem!