Op zaterdag 17 november 2018 stond er nog een wedstrijd in de Super League op het programma terwijl er in de eerste klasse drie inhaalwedstrijden werden gespeeld. De tweede klasse A en B kwam niet in actie dit weekend.

Dit waren alle uitslagen:

***Super League – 8ste speeldag:

KSK Heist – OH Leuven 0-1 (rust: 0-1);
Doelpunt: 2′ Sari Kees 0-1.

Na de tweede overwinning in deze competitie komt OH Leuven op een gedeelde 3de plaats te staan met evenveel punten als KRC Genk Ladies en Standard. Zij hebben alledrie 9 punten na 2 driepunters en 3 puntendelingen. KRC Genk Ladies heeft het beste doelsaldo, Standard heeft wel nog twee wedstrijden te goed. KSK Heist blijft 6de en laatste zonder punten. KAA Gent Ladies is leider met 19 punten uit 8 duels, RSC Anderlecht volgt op de 2de plaats met 14 punten uit 6 wedstrijden.

***1ste klasse – Inhaalwedstrijden:
KRC Genk Ladies B – SV Zulte Waregem 0-1;
FW Diksmuide-Merkem – KAA Gent Ladies B 1-4;
Standard B – Svelta Melsele 3-0;

SV Zulte Waregem wordt nu alleen tweede met 20 punten uit 8 wedstrijden op 2 punten van leider FWS Woluwe. Club Brugge is derde met 19 punten uit 9 duels, Massenhoven vierde met 16 punten uit 9 wedstrijden. Onderaan klimt het beloftenteam van Standard naar de 12de plaats met 6 punten uit 9 wedstrijden. Ook Tongeren DV heeft 6 punten uit 9 duels maar een minder doelpuntensaldo. FW Diksmuide-Merkem is 14de en laatste met 3 punten uit 9 wedstrijden.

***D1 Féminine – 10de speeldag:

Montpellier – Rodez 5-0 (rust: 1-0);
Belgian Red Flame en Gouden Schoen Janice Cayman lukte de 2-0 in de 54ste minuut na een schot met rechts en samenspel met Nerilia Mondesir, het talent uit Haïti dat zich aan de wereld toonde op het WK U20 in Frankrijk afgelopen zomer!

Janice Cayman, hier aan de bal voor Montpellier op bezoek bij Rijsel, lukte haar 2de competitiedoelpunt van het seizoen in de Franse D1 Féminine! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Lille – Bordeaux 0-2 (rust: 0-0);
Een nederlaag voor Maud Coutereels en Silke Demeyere (die na 66 minuten vervangen werd) na doelpunten van de bezoekers in de tweede helft via Sousa Feitoza (0-1, 48ste minuut) en Viviane Asseyi (0-2, 65ste minuut).