Op zondag 18 november 2018 stond op de 10de speeldag in de Franse D1 Féminine de topaffiche tussen Paris Saint-Germain, de club van Belgian Red Flame Davinia Vanmechelen, en Olympique Lyonnais op het programma. De wedstrijd werd voor het eerst gespeeld voor de camera’s van Canal+.

De wedstrijd zat dus in primetime op de Franse betaalzender maar desondanks kwamen er toch nog 7.465 toeschouwers opdagen in het Stade Jean-Bouin, dat vlak naast het Parc des Princes ligt. PSG, nog altijd zonder Davinia Vanmechelen in de selectie, kwam in de 15de minuut op voorsprong toen Sarah Bouhaddi, de doelvrouw van Lyon, de bal in de voeten van ce Chinese Shuang Wang speelde. De spits van PSG profiteerde van deze blunder en trapte de 1-0 op het bord. Maar de voorsprong van PSG bleef niet lang op het bord. Vier minuten later mocht Dzsenifer Marozsan een vrije trap nemen aan de linkerkant van het strafschopgebied. De voorzet van de spelverdeelster van Lyon bereikte het hoofd van Wendie Renard die gelijkmaker binnenkopte (1-1, 19de minuut). Het bleef uiteindelijk bij die 1-1 waardoor Lyon voor het eerst dit seizoen niet won. In de stand behield het na 10 wedstrijden met nu 28 punten wel 2 punten voorsprong op PSG.