FC Bosdam Beveren is ook na de 6de speeldag leider in de 1ste provinciale Oost-Vlaanderen. Op verplaatsing bij het altijd lastige KFC Merelbeke bleef het ongeslagen. Meer zelfs het ging met een ruime overwinning naar huis en behield zo ook na vijf wedstrijden het maximum van de punten!

KFC Merelbeke voor de aftrap van de topaffiche thuis tegen FC Bosdam Beveren! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

FC Bosdam Beveren nam in de eerste helft afstand van KFC Merelbeke met vier doelpunten (0-4). In de tweede helft kon het die voorsprong vrijwaren en uiteindelijk met een 2-6-overwinning huiswaarts keren. In de achtervolging was KAA Gent Ladies D, dat inmiddels voor de groene tafel het stopgezette duel tegen KFC Merelbeke met 5-0 won, vrij. Het heeft 2 punten achterstand op FC Bosdam Beveren. KVE Drongen nam makkelijk afstand van het beloftenteam van Svelta Melsele (9-0) en volgt als derde op 3 punten. KFC Merelbeke is nu vierde met 10 punten uit 6 wedstrijden! Er waren op deze 6de speeldag ook nog ruime overwinningen voor SK Beveren, Exelsior Mariakerke en KFC Eendracht Zele!