Leider FC Bosdam Beveren moest op de 6de speeldag in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen op bezoek bij KFC Merelbeke. Op papier geen gemakkelijke opgave voor het team van trainer Guan De Smet.

U kan een samenvatting van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

De wedstrijd eindigde dus op 2-6 nadat het bij de rust al 0-4 stond. De doelpunten kwamen van Yana Van Peteghem (0-1, 9de minuut), Femke Mertens (0-2, 11de minuut), Janina Labis (0-3, 32ste minuut), Jalien Callebaut (0-4, 34ste minuut), Annelies Ghyselinck (0-5, 50ste minuut), Jolien Hofman (1-5, 63ste minuut), Emma Smet (1-6, 83ste minuut), Jelien De Vlieger (2-6, 87ste minuut). De thuisploeg trof in het begin van de tweede helft bij een stand van 0-4 ook nog de lat via Jolien Hofman. Na deze overwinning blijft FC Bosdam Beveren leider met het maximum van de punten 15 op 15! KFC Merelbeke is voorlopig onder leiding van trainer Peter De Bruyckere vierde met nu 10 punten op 18.