In de 2de klasse A stond op zaterdag 24 november 2018 op de 10de speeldag de topaffiche tussen leider K. Wuustwezel FC en eerste achtervolger KSK Voorwaarts Zwevezele op het programma in stadion Kattegat.

De thuisploeg had onder leiding van coach Elke Somers het maximum van de punten 27 op 27 en het had bovendien al 63 keer gescoord terwijl het 21 goals moest toestaan. Trainer Geert Vanhevel had met KSK Voorwaarts Zwevezele ook al een knap parkoers afgelegd. 25 punten op 27, nog niet verloren 37 doelpunten gemaakt en 10 tegen. Alles was dus aanwezig om er een boeiende wedstrijd van te maken en dat werd het ook!

U kan een samenvatting van deze topaffiche bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het duel eindigde dus in een gelijkspel. Het werd 2-2 na een dubbel van Eva Deparck (0-1, 17de minuut en 0-2, 20ste minuut) en tegengoals voor Wuustwezel van Axelle Garmyn (1-2, 22ste minuut) en Paulien van den Muysenbergh (2-2, 88ste minuut). De puntendeling zorgt ervoor dat Wuustwezel nu na 10 wedstrijden 28 punten op 30 heeft terwijl KSK Voorwaarts Zwevezele nog altijd op 2 punten volgt met 26 op 30.