Op de laatste speeldag van de heenronde in de 1ste provinciale West-Vlaanderen ontving Blue Star Westhoek op de Sportzone Don Bosco in Poperinge de bezoekers uit VV Koekelare, de enige ploeg die dit seizoen al een puntendeling afdwong op bezoek herfstkampioen SW Ladies Harelbeke.

U kan de doelpunten uit deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het werd dus 2-3 nadat BS Westhoek aan de rust met 1-0 voor stond. De doelpunten waren van Nicky Cauwelier (1-0, 8ste minuut), een kopbalgoal van Evy Mortier (1-1, 63ste minuut) een strafschopdoelpunt van Marlies Heughebaert (2-1, 77ste minuut), een strafschopgoal van Cynthia Verstraete (2-2, 85ste minuut) en het winnende doelpunt van Aïsha Taelman (2-3, 89ste minuut). BS Westhoek blijft onder leiding van Danny Knockaert voorlopig 14de met 9 punten uit 15 duels. VV Koekelare is na de derde uitwinst van het seizoen halfweg de competitie onder leiding van trainer David Vanheste 7de met nu 21 punten uit 15 wedstrijden.