Share

Het voorbije weekend stonden in de provincie Oost-Vlaanderen de kwartfinales van de Hofman Cup op het programma. Er waren met KFC Evergem Center en FCSM Latem nog twee derde provincialers in koers. Het was uitkijken hoe zij het er vanaf zouden brengen.

Noch KFC Evergem Center, momenteel tweede na SV Hardy Waasmunster in de derde provinciale A, noch FCSM Latem, op een gedeelde 3de plaats in derde provinciale B, overleefden de kwartfinales van de beker van Oost-Vlaanderen. KFC Evergem Center verloor op vrijdagavond 4 januari 2019 al thuis tegen KVE Drongen (1-2) terwijl FCSM Latem een dag later met 5-1 onderuit ging op bezoek bij KSK Zingem.

Eerder op zaterdagnamiddag 5 januari 2019 won KAA Gent Ladies D op bezoek bij KSK Beveren met het kleinste verschil: 0-1. FC Bosdam Beveren tenslotte, nu zaterdag 12 januari 2019 om 13 uur in competitieverband tegenstander van KAA Gent Ladies D Wondelgem, plaatste zich na een 0-3-overwinning op bezoek bij KSC Excelsior Mariakerke. Eerder dit seizoen had KSC Excelsior Mariakerke in de competitie een 2-2-gelijkspel afgedwongen op bezoek bij FC Bosdam Beveren. In de halve finales blijven dus enkel nog teams uit 1ste provinciale over!

Dit waren alle uitslagen in de kwartfinales van de Hofman Cup:
KFC Evergem Center (3A) – KVE Drongen 1-2;
KSK Beveren – KAA Gent Ladies D 0-1;
KSK Zingem – FCSM Latem (3B) 5-1;
KSC Excelsior Mariekerke – FC Bosdam Beveren 0-3;

Dit zijn de halve finales voor zondag 10 maart 2019 om 15 uur:
FC Bosdam Beveren – KSK Zingem;
KVE Drongen – KAA Gent Ladies D;

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share