Share

Zes dagen voor de uitreiking van de derde Gouden Schoen in het Belgische vrouwenvoetbal is er bij de organiserende krant Het Laatste Nieuws wat aandacht voor alle kandidaat-winnaars. Collega Pieter-Jan Calcoen ging in Nederland op bezoek bij Aline Zeler, die onlangs stopte als Belgian Red Flame maar wel nog uitkomt voor PSV Eindhoven, op dit ogenblik de leider in de Eredivisie Vrouwen bij onze noorderburen.

Foto – (c) Vrouwenteam.be/MaMPict/HLN

Pieter-Jan Calcoen stelde zich op pagina 25 van de sportkrant van Het Laatste Nieuws van donderdag 10 januari 2019 in het artikel ‘Potentieel om Top 10 van de wereld te worden’ de vraag of Aline Zeler, icoon van het Belgische vrouwenvoetbal, op woensdag 16 januari 2019 ook de Gouden Schoen kan worden.

Foto – (c) HLN

De 65ste editie van de Gouden Schoen zal op woensdag 16 januari 2019 plaatsvinden in het Pop-up Theater van Studio 100 in Puurs. Daar wordt er gezocht naar de opvolgers van Janice Cayman (Montpellier) en Ruud Vormer (Club Brugge). Het gala zal dit jaar gepresenteerd worden door sportjournalist Maarten Breckx, nieuwsanker Birgit Van Mol en zanger Niels Destadsbader en is vanaf 21u15 ook live te zien op VTM!

Lees nog meer daarover via:
HLN.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share