Share

Hij was de voorbije jaren heel vaak te vinden op een voetbalveld. Als speler bij de reserven van KSV Rumbeke, als ploegafgevaardigde van het vrouwenvoetbalteam van KSV Rumbeke, als vriend van Lize Devos, de captain van vrouwelijk KSV Rumbeke … Op donderdag 10 januari 2019 bereikte ons het droevige nieuws dat Chiel Potié (25) na een onrechtvaardig gevecht tegen een ziekte overleden is.

Bij deze biedt deze redactie Lize, de familie van Chiel en van Lize, de club en hun vrienden hun oprecht medeleven aan bij dit zware verlies en wensen hen veel sterkte toe in deze bijzonder moeilijke periode.

Het spreekt voor zich dat het competitieduel van het vrouwenvoetbalteam van KSV Rumbeke van aanstaande zondag 13 januari 2019 thuis tegen het beloftenteam van KVK Avelgem uitgesteld wordt. Dat duel werd inmiddels verplaatst naar woensdag 23 januari 2019 om 19u45!

Voor nog meer hierover ga naar:
Website KSV Rumbeke

Voor meer over het vrouwenvoetbal in 3de provinciale West-Vlaanderen:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share