Op zaterdag 23 februari 2019 is Arsenal de tegenstander van de Belgische Gouden Schoen Tessa Wullaert en Manchester City in de FA Continental Tyres Cup Final of de finale van de Engelse ligabeker bij de vrouwen. De Arsenal Ladies wonnen op donderdagavond 7 februari 2019 thuis tegen Manchester United met 2-1!

Tessa Wullaert en Vivianne Miedema, hier tijdens de derby der lage landen op 24 juli 2017 tijdens het EK 2017 in Nederland. Straks ook tegenstanders in de Engelse finale van de ligabeker! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

De Nederlandse Europese kampioene Vivianne Miedema zorgde iets over het kwartier in de eerste helft (18de minuut) en precies op het uur voor de twee doelpunten van de thuisploeg. De 2-0 bleek onoverbrugbaar voor Manchester United, de bezoekers die dit seizoen op het tweede niveau in Engeland uitkomen. Alleen Katie Green kon in de 83ste minuut nog de aansluitingstreffer scoren maar verder dan dat kwam het vrouwenvoetbalteam van Manchester United niet meer. Het wordt dus geen stadsderby tussen de vrouwen van City en die van United in Sheffield maar wel één tussen de twee topkandidaten voor de Engelse landstitel dit jaar.