Share

Afgelopen maandagavond 4 februari 2019 was met Imke Courtois voor het eerst een ex-voetbalster en ex-Belgian Red Flame te gast in het programma Winteruur op Canvas bij Wim Helsen met zijn nieuwe hond, de golden retriever, Swami Bami.

Imke Courtois, Wim Helsen en Swami Bami. Het is tijd voor Winteruur op Canvas! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict / Canvas

Het programma dat vlak na Extra Time werd uitgezonden zorgde dus voor een primeur want het verwelkomde voor het eerst een voetbalster. Imke Courtois, ex-speelster van Rapide Wezemaal, KVK Tienen en Standard, bracht het gedicht ‘Sigarenwinkel’ van Álvaro de Campos mee naar de uitzending. Ze las het ook tweemaal voor en verschafte wat meer uitleg waarom ze speciaal dat gedicht gekozen had.

U kan de uitzending nog eens herbekijken via deze link met dank ook aan Canvas:
Humo.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Imke Courtois speelt nu zondag 10 februari 2019 overigens om 17u30 met het Red Flames Futsal team een vriendschappelijk duel in de sportzaal van Maasmechelen tegen Nederland. Het Belgian Red Flames Futsal team bestaat verder uit: Morgane Aelen, Sandy Bourtembourg, Michelle Colson, Tine Van Roie, Justine Gomboso, Celine Verdonck, Karen Meeus, Mariam Abdulai Toloba, Kirsten Foucart, Natasha Ribbens en Elisabeth Mariscal Diaz. De bondscoach is Luca Cragnaz.

Share