Share

In Madrid stond de derby tussen Atlético en Real Madrid op het programma. Vrouwenvoetbal.be koos echter voor de topaffiche in 2de klasse B met het duel tussen het beloftenteam van OH Leuven, de leider in die reeks, tegen DVC Eva’s Tienen, de eerste achtervolger.

U kan de samenvatting van OH Leuven B – DVC Eva’s Tienen bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het beloftenteam van OH Leuven B won dus met 3-0 tegen DVC Eva’s Tienen dankzij doelpunten van Anaëlle Wiard (1-0, 68ste minuut), Louise Rillaerts (2-0, 85ste minuut) en Jana Janssens (3-0, 89ste minuut). Het beloftenteam van OH Leuven blijft leider in 2de klasse B met nu 43 punten uit 16 wedstrijden. KV Mechelen is tweede met 40 punten maar het heeft een wedstrijd meer gespeeld, net als het beloftenteam van RSC Anderlecht, dat 39 punten telt. DVC Eva’s Tienen valt voorlopig terug naar de vierder plaats met 38 punten uit 16 wedstrijden.

Luister naar Michelle Colson (OH Leuven B) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Laura Vervacke (OH Leuven B) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Frea De Keyzer (DVC Eva’s Tienen) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Anaëlle Wiard (OH Leuven B) dankzij Vrouwenteam TV:

Op woensdag 20 februari 2019 speelt OH Leuven B de inhaalwedstrijd op bezoek bij Standard C met aftrap om 20 uur. Op zaterdag 23 februari 2019 gaat het vervolgens op bezoek bij FC Irlande Auderghem met aftrap om 17u30. De volgende competitiewedstrijd van DVC Eva’s Tienen is op zaterdag 23 februari 2019 thuis tegen Standard C met aftrap om 14 uur.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share