Op dinsdag 12 februari 2019 speelden de Belgian Red Flames U17 als voorbereiding op de Eliteronde eind maart in Oostenrijk op het Belgian Football Center in Tubeke hun eerste van twee oefenwedstrijden tegen Zwitserland.

U kan een samenvatting met de hoogtepunten en de doelpunten uit deze oefenwedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het werd dus een ruime 4-0-overwinning voor de Belgian Red Flames na een owngoal in de eerste helft van Regina Hacker (1-0, 40ste minuut) en doelpunten na de rust van de ingevallen Luna Vanzeir (2-0, 55ste minuut), Hannah Eurlings (3-0, 63ste minuut) en de ook al ingevallen Tine Lemmens (4-0, 80ste minuut).